Προσφέρουμε της γνώσης μας και την 25 έτη εμπειρία μας στων χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, σας βοηθάμε να  επωφεληθείτε από Υπηρεσίας Όπως

Amazon E 2  & Nexmo Two factor authentication & Hetzner Hosting   και άλλων επωνύμων.

Ασφαλής υπηρεσίες  στο cloud για Μικρές και μεγάλες επιχείρησης

2 FA  Απαραίτητο εργαλείο για κάθε E-SHOP  σε λίγο καιρό θα είναι και υποχρεωτικό

Τί είναι το «2-factor authentication»

O έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, κινητό ή tablet και υπολογιστής, παρέχει άλλο ένα επίπεδο ασφαλείας πέραν του κλασσικού τρόπου σύνδεσης από το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς κατά την είσοδο του χρήστη στον λογαριασμό.
Ο τρόπος αυτός χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα κινητό, ένα tablet ή κάποια άλλη συσκευή παραγωγής ηλεκτρονικών κωδικών, σαν αυτόν που χρησιμοποιούν συνήθως οι τράπεζες.
Ο τρόπος αυτός ουσιαστικά προστατεύει χρήστη  από τυχόν κλοπή του username & password  αφού ΔΕΝ αρκούν πλέον μόνο αυτά για να εισέλθει στον λογαριασμό για να   διαχειριστή της αγορές και υπηρεσίες που προσφέρει ένα E Shop & Domain Hosting  Ακόμα κι αν κάποιος  κλέψει τον κωδικό πρόσβασης, θα είναι αδύνατον να συνδεθεί στον λογαριασμό , χωρίς την χρήση του επιπλέον κωδικού twofactor authentication

Οι εγκατάσταση του 2FA δεν είναι τόσο  απλή υπόθεση όσο ακούγεται

Η ομάδα της T Point Systems  είναι κοντά σου για να σου προσφέρει την τεχνογνωσία . Επειδή κάθε eshop και κάθε CMS (εφαρμογή διαχείρισης πελατών) έχουν μοναδικές απαιτήσεις, στείλε μας τα στοιχεία σου καθώς και μερικές πληροφορίες για το Ε-shop σου ή το cms σου προκειμένου να το αναλύσουμε και να σου απαντήσουμε με το ακριβές κόστος εγκατάστασης.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HOSTING CLOUD AmazonΈχετε την επιλογή πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων και πακέτων λογισμικού. Το Amazon EC2 σάς επιτρέπει να επιλέξετε μέγεθος  μνήμης, επεξεργαστή CPU, χώρο αποθήκευσης δεδομένων και μέγεθος διαμερίσματος εκκίνησης που είναι βέλτιστο για την επιλογή του λειτουργικού συστήματος και της εφαρμογής. Για παράδειγμα, η επιλογή των λειτουργικών συστημάτων περιλαμβάνει πολλές διανομές Linux και Microsoft Windows Server.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9am - 5pm

Τρίτη

9am - 5pm

Τετάρτη

9am - 5pm

Πέμπτη

9am - 5pm

Παρασκευή

9am - 5pm

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Contact Owner