Διαδικτυακή Πύλη Ανατολικής Αττικής Ωρωπού Ερέτριας Χαλκίδας Ευβοίας Τακτικές ενημερώσεις για Events σε Ωρωπό & Χαλκίδα & Δρομολόγια πλοίων και ΚΤΕΛ .Βρείτε τα δρομολόγια Κτελ Για Ωρωπός & Συκάμινου & Μαλακάσας & Δήλεσι Ακίνητα & Ενοικίαση & Πωλήσεις.Ενοικίασης καταλυμάτων, Βρείτε μεταχειρισμένα και καινούργια αυτοκίνητα στην ευρύτερη Περιοχή Ωρωπού και Κάλαμος & Μαλακάσας & Ερέτριας, Ενοικίαση Διαμερισμάτων , πώλησης κατσικιών και οικοπέδων

Φωτιές τώρα 30 ιουνίου NASA Data

Στις 30 Ιουνίου 2024, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της χώρας. Η κατάσταση είναι κρίσιμη καθώς οι φωτιές εξαπλώνονται γρήγορα λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών. Η NASA, μέσω των δορυφόρων της, παρακολουθεί την πορεία των πυρκαγιών, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες στις τοπικές αρχές για τον έλεγχο και την αντιμετώπισή τους.

Οι πολίτες και οι αρμόδιοι φορείς είναι σε συνεχή επαγρύπνηση για να προστατεύσουν τις περιουσίες και τις ζωές των κατοίκων. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με την υποστήριξη εθελοντών και διαφόρων εθνικών και διεθνών ομάδων, επιχειρούν ακατάπαυστα για την κατάσβεση των πυρκαγιών και την ελάφρυνση των επιπτώσεών τους.

Η κοινότητα δείχνει αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, ενώ οι αρχές καλούν τους πολίτες να τηρούν τις οδηγίες ασφαλείας και να αποφεύγουν την ανάφλεξη για να αποτραπούν νέες πυρκαγιές. Η κατάσταση παρακολουθείται στενά και αναμένεται η συνεργασία όλων για την αντιμετώπιση αυτής της έκτακτης κατάστασης.

Share its care

περισσότερες αναρτήσεις

NORAD intercepts Russian, Chinese jets

ASSOCIATED PRESS NORAD intercepts Russian, Chinese jets By Associated Press Published: July 25, 2024 at 5:55 a.m. ET Listen (2 min) This file handout photo taken and released

επικοινωνία

είμαστε εδώ