Διαδικτυακή Πύλη Ανατολικής Αττικής Ωρωπού Ερέτριας Χαλκίδας Ευβοίας Τακτικές ενημερώσεις για Events σε Ωρωπό & Χαλκίδα & Δρομολόγια πλοίων και ΚΤΕΛ .Βρείτε τα δρομολόγια Κτελ Για Ωρωπός & Συκάμινου & Μαλακάσας & Δήλεσι Ακίνητα & Ενοικίαση & Πωλήσεις.Ενοικίασης καταλυμάτων, Βρείτε μεταχειρισμένα και καινούργια αυτοκίνητα στην ευρύτερη Περιοχή Ωρωπού και Κάλαμος & Μαλακάσας & Ερέτριας, Ενοικίαση Διαμερισμάτων , πώλησης κατσικιών και οικοπέδων

Τι είναι DKIM, SPF και DMARC και οι νέες απαιτήσεις Gmail & Yahoo

Η ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας έχει ανοίξει νέους δρόμους για την ανταλλαγή, την αποθήκευση και την επεξεργασία δεδομένων.

Περί τίνος πρόκειται;

Πριν από λίγους μήνες το Gmail και το Yahoo ανακοίνωσαν ότι από 1η Φεβρουαρίου 2024 θα εφαρμόσουν νέους κανόνες προκειμένου να προσφέρουν στους χρήστες των υπηρεσιών τους καλύτερη εμπειρία και να κρατήσουν τους spammers μακριά.

Ποιους αφορούν οι νέες απαιτήσεις DKMI: Μια επισκόπηση για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Οι τεχνολογικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την ανάγκη για ασφάλεια και προστασία δεδομένων έχουν οδηγήσει σε αυστηρότερες απαιτήσεις για τη διαχείριση και την προστασία των πληροφοριών. Το DKMI (Διαχείριση Κλειδιών και Ταυτοποίηση Δεδομένων) αποτελεί ένα από τα κύρια πρότυπα που προωθούνται για την ασφάλεια των πληροφοριών. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε ποιους ακριβώς αφορούν οι νέες απαιτήσεις του DKMI και πώς μπορούν να προετοιμαστούν επιχειρήσεις και επαγγελματίες για αυτές τις αλλαγές.

Η ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας έχει ανοίξει νέους δρόμους για την ανταλλαγή, την αποθήκευση και την επεξεργασία δεδομένων. Παράλληλα, όμως, έχει φέρει και νέες προκλήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των πληροφοριών. Το DKMI αποτελεί ένα πρότυπο που εστιάζει στη διαχείριση κλειδιών και την ταυτοποίηση δεδομένων, με στόχο να ενισχύσει την ασφάλεια των πληροφοριών και την προστασία της ιδιωτικότητας.

Ποιους αφορούν οι νέες απαιτήσεις DKMI;
Οι νέες απαιτήσεις του DKMI απευθύνονται σε διάφορες ομάδες επαγγελματιών και επιχειρήσεων:

 1. Εταιρείες τεχνολογίας:
  Οι εταιρείες που παρέχουν λύσεις λογισμικού και υπηρεσίες cloud computing πρέπει να συμμορφωθούν με τις αυξημένες απαιτήσεις του DKMI για τη διαχείριση κλειδιών και την ασφάλεια των δεδομένων που φιλοξενούνται στις πλατφόρμες τους.
 2. Οργανισμοί υγείας:
  Λόγω της ευαισθησίας των δεδομένων υγείας, οι ιατρικές εγκαταστάσεις και άλλοι οργανισμοί υγείας πρέπει να εφαρμόζουν αυστηρά πρότυπα ασφάλειας όπως αυτά που καθορί
 3. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις Λογιστικά γραφεία, Ξενοδοχεία και επιχειρήσεις οι οποίες αποστέλλουν email από το δικό τους ονομαχώρου

ζει το DKMI.

 1. Οργανισμοί χρηματοοικονομικών υπηρεσιών:
  Η ασφάλεια των χρηματοοικονομικών δεδομένων είναι κρίσιμη. Οι τράπεζες, οι επενδυτικές εταιρείες και άλλοι οργανισμοί χρηματοοικονομικών υπηρεσιών πρέπει να προσαρμόσουν τις πρακτικές τους σύμφωνα με τις οδηγίες του DKMI.
 2. Οργανισμοί κρίσιμης υποδομής:
  Οι οργανισμοί που διαχειρίζονται κρίσιμη υποδομή, όπως ενεργειακές εταιρείες και τηλεπικοινωνιακοί φορείς, πρέπει να επιδεικνύουν υψηλά πρότυπα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του DKMI.

Οι παραπάνω ομάδες αποτελούν μόνο μερικούς από τους πολλούς φορείς που επηρεάζονται από τις νέες απαιτήσεις του DKMI. Οι επιχειρήσεις και οργανισμοί πρέπει να επενδύσουν στην κατάλληλη υποδομή και τεχνολογία για να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωσή τους και την προστασία των δεδομένων τους.

Συμπεράσματα:
Οι νέες απαιτήσεις του DKMI απαιτούν από τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες να αναθεωρήσουν τις πρακτικές τους σχετικά με τη διαχείριση και την προστασία των πληροφοριών. Η συμμόρφωση με το DKMI δεν είναι μόνο ζήτημα συνειδητοποίησης των κινδύνων, αλλά και ευθύνης προς τους πελάτες και τους χρήστες των υπηρεσιών τους. Με την κατάλληλη προετοιμασία και επενδύσεις σε τεχνολογία και προσωπικό, μπορούν να διασφαλίσουν τη συνεχή λειτουργία των επιχειρήσεών τους και την προστασία των δεδομένων τους στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα.

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DKMI και τις απαιτήσεις του, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.

C.K

Σημείωση: Το παραπάνω σενάριο απεικονίζει ένα πιθανό περιεχόμενο για ένα ιστολόγιο σχετικά με τις νέες απαιτήσεις του DKMI. Είναι σημαντικό να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες και την επιθυμία για πληροφορίες του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Share its care

περισσότερες αναρτήσεις

Το DomainKeys Identified Mail (DKIM) είναι ένα πρότυπο ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ισχυρίζεται ότι προέρχεται από έναν συγκεκριμένο τομέα ήταν όντως εξουσιοδοτημένο από τον κάτοχο αυτού του τομέα. Χρησιμοποιεί κρυπτογραφία δημόσιου κλειδιού για να υπογράψει ένα email με ιδιωτικό κλειδί. Οι διακομιστές παραλήπτες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν ένα δημόσιο κλειδί που δημοσιεύεται στο DNS ενός τομέα για να επαληθεύσουν ότι τμήματα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έχουν τροποποιηθεί κατά τη μεταφορά.

AMAZON DKIM Αξιοπιστία Μηνυμάτων Email

Το DKIM, που είναι η συντόμευση του DomainKeys Identified Mail, είναι ένα σημαντικό μέσο που χρησιμοποιείται στον κόσμο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αυθεντικοποίηση των

Ειδοποίηση push Cloud Messaging

Ειδοποίηση Push Cloud Messaging: Μια Ολοκληρωμένη Επισκόπηση Οι ειδοποιήσεις push cloud messaging αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνδεση με τους χρήστες σας και τη

επικοινωνία

είμαστε εδώ