Ο Giuseppe De Donno Ο γιατρός αυτοκτόνησε

Ο Giuseppe De Donno Ο γιατρός αυτοκτόνησε
Τελευταία νέα

Μάλλον πέρασε στα Ψηλά στην ειδησιογραφία και δεν το προσέξαμε!!!!

Ο Giuseppe De Donno, ο γιατρός που ξεκίνησε τη θεραπεία κατά του covid από το υπεράνοσο πλάσμα πέθανε σε ηλικία 54 ετών
Τζουζέπε Ντε Ντόνο
Ο γιατρός αυτοκτόνησε. Είχε παραιτηθεί από το νοσοκομείο Μάντοβα για να ξεκινήσει, στις 5 Ιουλίου, το νέο επάγγελμα του γενικού ιατρού στο Πόρτο Μαντοβάνο

Ο Ντε Ντόνο ήταν 54 ετών και είχε παραιτηθεί από το νοσοκομείο Μάντοβα τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου για να ξεκινήσει, στις 5 Ιουλίου, το νέο επάγγελμα του γενικού ιατρού στο Πόρτο Μαντονόνο.
Οι συνθήκες της αυτοκτονίας και η ανακάλυψη του πτώματος, η οποία φέρεται να έγινε από κάποιους συγγενείς, είναι ακόμη ασαφείς. Από τις πρώτες αναφορές φαίνεται ότι ο γιατρός κρεμάστηκε.

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και ιατρός έζησε στο Κουρτατόνε με τη γυναίκα και την κόρη του.

Ο De Donno, μαζί με τον Massimo Franchini, επικεφαλής της ανοσοαιματολογίας και μετάγγισης στο Carlo Poma, είχαν αρχίσει να θεραπεύουν ασθενείς με Covid που φτάνουν εξαντλημένοι στο Poma με την υπεράνοση θεραπεία πλάσματος. Την άνοιξη του περασμένου έτους, αυτή η πρακτική είχε γίνει το μόνο όπλο ενάντια στον κορονοϊό, τουλάχιστον στα αρχικά στάδια της νόσου. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ο πιο γνωστός προορισμός στην Ιταλία, αμφισβητούμενος όπως ήταν από εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Όλοι, ωστόσο, στον τομέα της ιατρικής δεν ήταν πεπεισμένοι για αυτό και τόσο μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε για τον Ντε Ντόνο. Ωστόσο, άντεξε και κατάφερε να πειραματιστεί με τη μέθοδό του με το Πανεπιστήμιο της Παβίας. Τελικά, ωστόσο, η επίσημη ιατρική δεν πίστευε ότι αυτή ήταν η καταλληλότερη θεραπεία για τον Covid.

Google translated

Free Oroposnline APP
Free Oroposnline APP
Εγκαθιστώντας την δωρεάν εφαρμογή μας Έχετε άμεση πρόσβαση και ενημέρωση με ένα Click για Ελλάδα & Eυρύτερη περιοχή ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ & Κάλαμο & Μαλακάσα & Ερέτρια Και για καιρικά φαινόμενα & Εκδηλώσεις & Ενημέρωση Δρομολογίων ΚΤΕΛ &Ferry