Διαδικτυακή Πύλη Ανατολικής Αττικής Ωρωπού Ερέτριας Χαλκίδας Ευβοίας Τακτικές ενημερώσεις για Events σε Ωρωπό & Χαλκίδα & Δρομολόγια πλοίων και ΚΤΕΛ .Βρείτε τα δρομολόγια Κτελ Για Ωρωπός & Συκάμινου & Μαλακάσας & Δήλεσι Ακίνητα & Ενοικίαση & Πωλήσεις.Ενοικίασης καταλυμάτων, Βρείτε μεταχειρισμένα και καινούργια αυτοκίνητα στην ευρύτερη Περιοχή Ωρωπού και Κάλαμος & Μαλακάσας & Ερέτριας, Ενοικίαση Διαμερισμάτων , πώλησης κατσικιών και οικοπέδων

Οι τιμές του πετρελαίου αγγίζουν τα χαμηλότερα επίπεδα από τα μέσα Μαρτίου, καθώς η Ρωσία σηματοδοτεί πιθανή αύξηση της παραγωγής του ΟΠΕΚ+

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατέλαβαν την πλευρά της συνοριακής διέλευσης της Ράφα στη Γάζα

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης πετρελαίου ολοκληρώνονται την Τρίτη με μέτρια απώλεια.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου ολοκληρώθηκαν συγκρατημένα χαμηλότερα την Τρίτη, αγγίζοντας για λίγο τις χαμηλότερες τιμές τους από τα μέσα Μαρτίου, αφού δημοσιεύματα ειδήσεων ανέφεραν ότι ο Ρώσος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Alexander Novak έδειξε ότι ο OPEC+ θα μπορούσε να κινηθεί για να αυξήσει την παραγωγή αργού.

Οι τιμές είχαν δει μόνο προσωρινή υποστήριξη στις πρώτες συναλλαγές καθώς οι επενδυτές παρακολουθούσαν τις εξελίξεις στον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς, με τις ισραηλινές δυνάμεις να καταλαμβάνουν τον έλεγχο της πλευράς της Γάζας του συνοριακού περάσματος της Ράφα με την Αίγυπτο.

Η τιμή κινείται
West Texas Intermediate αργό CL00, -1.21% για παράδοση Ιουνίου CL.1, -1.21% υποχώρησε 10 σεντς, ή 0,1%, για να διαμορφωθεί στα 78,38 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, αφού άγγιξε το χαμηλό των 77,55 δολαρίων.
αργό Brent Ιουλίου BRNN24, -1.14%, ο παγκόσμιος δείκτης αναφοράς, έχασε 17 σεντς, ή 0,2%, στα 83,16 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe, διαπραγματεύοντας έως και 82,41 δολάρια. Το Brent και το WTI σημείωσαν τα χαμηλότερα ενδοημερήσια επίπεδά τους από τις 13 Μαρτίου, δείχνουν τα στοιχεία του FactSet.
βενζίνη Ιουνίου RBM24, -1.92% έχασε 1,7% στα 2,54 δολάρια το γαλόνι, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης Ιουνίου HOM24, -1.28% πρόσθεσε 0,2% στα 2,47 $ το γαλόνι.
Φυσικό αέριο για παράδοση Ιουνίου NGM24, 2.45% διαμορφώθηκε στα 2,21 $ ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες, σημειώνοντας αύξηση σχεδόν 0,6%.
Οδηγοί αγοράς
«Το πετρέλαιο είναι χαμηλότερο επειδή μια ανανεωμένη μάχη μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, μεμονωμένα, δεν επηρεάζει πραγματικά τα πετρελαιοπαραγωγά έθνη», δήλωσε στο MarketWatch ο Stewart Glickman, αναλυτής ενεργειακών μετοχών στην CFRA Research.

Εάν το Ιράν «ενθαρρυνθεί στη συνέχεια να κάνει πιο άμεσες επιθέσεις στο Ισραήλ, μπορεί να είναι διαφορετικά», είπε, αλλά η αγορά «προεξοφλεί αυτήν την πιθανότητα».

Share its care

περισσότερες αναρτήσεις

NORAD intercepts Russian, Chinese jets

ASSOCIATED PRESS NORAD intercepts Russian, Chinese jets By Associated Press Published: July 25, 2024 at 5:55 a.m. ET Listen (2 min) This file handout photo taken and released

Φωτιές τώρα 30 ιουνίου NASA Data

Στις 30 Ιουνίου 2024, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της χώρας. Η κατάσταση είναι κρίσιμη καθώς οι φωτιές εξαπλώνονται γρήγορα

επικοινωνία

είμαστε εδώ