Διαδικτυακή Πύλη Ανατολικής Αττικής Ωρωπού Ερέτριας Χαλκίδας Ευβοίας Τακτικές ενημερώσεις για Events σε Ωρωπό & Χαλκίδα & Δρομολόγια πλοίων και ΚΤΕΛ .Βρείτε τα δρομολόγια Κτελ Για Ωρωπός & Συκάμινου & Μαλακάσας & Δήλεσι Ακίνητα & Ενοικίαση & Πωλήσεις.Ενοικίασης καταλυμάτων, Βρείτε μεταχειρισμένα και καινούργια αυτοκίνητα στην ευρύτερη Περιοχή Ωρωπού και Κάλαμος & Μαλακάσας & Ερέτριας, Ενοικίαση Διαμερισμάτων , πώλησης κατσικιών και οικοπέδων

Οι τιμές του πετρελαίου αγγίζουν τα χαμηλότερα επίπεδα από τα μέσα Μαρτίου, καθώς η Ρωσία σηματοδοτεί πιθανή αύξηση της παραγωγής του ΟΠΕΚ+

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατέλαβαν την πλευρά της συνοριακής διέλευσης της Ράφα στη Γάζα

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης πετρελαίου ολοκληρώνονται την Τρίτη με μέτρια απώλεια.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου ολοκληρώθηκαν συγκρατημένα χαμηλότερα την Τρίτη, αγγίζοντας για λίγο τις χαμηλότερες τιμές τους από τα μέσα Μαρτίου, αφού δημοσιεύματα ειδήσεων ανέφεραν ότι ο Ρώσος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Alexander Novak έδειξε ότι ο OPEC+ θα μπορούσε να κινηθεί για να αυξήσει την παραγωγή αργού.

Οι τιμές είχαν δει μόνο προσωρινή υποστήριξη στις πρώτες συναλλαγές καθώς οι επενδυτές παρακολουθούσαν τις εξελίξεις στον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς, με τις ισραηλινές δυνάμεις να καταλαμβάνουν τον έλεγχο της πλευράς της Γάζας του συνοριακού περάσματος της Ράφα με την Αίγυπτο.

Η τιμή κινείται
West Texas Intermediate αργό CL00, -1.21% για παράδοση Ιουνίου CL.1, -1.21% υποχώρησε 10 σεντς, ή 0,1%, για να διαμορφωθεί στα 78,38 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, αφού άγγιξε το χαμηλό των 77,55 δολαρίων.
αργό Brent Ιουλίου BRNN24, -1.14%, ο παγκόσμιος δείκτης αναφοράς, έχασε 17 σεντς, ή 0,2%, στα 83,16 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe, διαπραγματεύοντας έως και 82,41 δολάρια. Το Brent και το WTI σημείωσαν τα χαμηλότερα ενδοημερήσια επίπεδά τους από τις 13 Μαρτίου, δείχνουν τα στοιχεία του FactSet.
βενζίνη Ιουνίου RBM24, -1.92% έχασε 1,7% στα 2,54 δολάρια το γαλόνι, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης Ιουνίου HOM24, -1.28% πρόσθεσε 0,2% στα 2,47 $ το γαλόνι.
Φυσικό αέριο για παράδοση Ιουνίου NGM24, 2.45% διαμορφώθηκε στα 2,21 $ ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες, σημειώνοντας αύξηση σχεδόν 0,6%.
Οδηγοί αγοράς
«Το πετρέλαιο είναι χαμηλότερο επειδή μια ανανεωμένη μάχη μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, μεμονωμένα, δεν επηρεάζει πραγματικά τα πετρελαιοπαραγωγά έθνη», δήλωσε στο MarketWatch ο Stewart Glickman, αναλυτής ενεργειακών μετοχών στην CFRA Research.

Εάν το Ιράν «ενθαρρυνθεί στη συνέχεια να κάνει πιο άμεσες επιθέσεις στο Ισραήλ, μπορεί να είναι διαφορετικά», είπε, αλλά η αγορά «προεξοφλεί αυτήν την πιθανότητα».

Share its care

περισσότερες αναρτήσεις

Σε άθλια κατάσταση ο Ασωπός ποταμός, στο «κόκκινο» τα Οινόφυτα, πιο ενθαρρυντικά δεδομένα για τον Ωρωπό! Δελτίο Τύπου 826 Αθήνα 26/02/2024 Η επιστημονική ομάδα του ΠΑΚΟΕ μετέβη στην περιοχή των Οινοφύτων και του Ωρωπού προκειμένου να πραγματοποιήσει δειγματοληψίες υδάτων και μετρήσεις αερίων ρύπων. Ειδικότερα, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, η αποστολή του ΠΑΚΟΕ εντόπισε σημαντικές επιβαρύνσεις τόσο στον Ασωπό ποταμό και στις πλαζ Χαλκουτσίου και Σκάλας […] Συντάκτης ΠΑΚΟΕ, πριν από 2 μήνες

Σε άθλια κατάσταση ο Ασωπός ποταμός, στο «κόκκινο» τα Οινόφυτα, πιο ενθαρρυντικά δεδομένα για τον Ωρωπό!

Δελτίο Τύπου 826 Αθήνα 26/02/2024 Η επιστημονική ομάδα του ΠΑΚΟΕ μετέβη στην περιοχή των Οινοφύτων και του Ωρωπού προκειμένου να πραγματοποιήσει δειγματοληψίες υδάτων και μετρήσεις

OROPOSONLINE OROPOS Η Virgin Galactic Holdings Inc. ανακοίνωσε αργά την Τρίτη ότι συγκέντρωσε έσοδα 2 εκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο τρίμηνο, κυρίως από εμπορικές διαστημικές πτήσεις και συνδρομές από μελλοντικούς διαστημικούς τουρίστες.

Virgin Galactic Holdings Inc

Η Virgin Galactic Holdings Inc. ανακοίνωσε αργά την Τρίτη ότι συγκέντρωσε έσοδα 2 εκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο τρίμηνο, κυρίως από εμπορικές διαστημικές πτήσεις και συνδρομές

επικοινωνία

είμαστε εδώ