Ντοναρούμα Η αντίδραση του έχει ήδη γίνει viral στα social media…

Ντοναρούμα Η αντίδραση του έχει ήδη γίνει viral στα social media…
Τεχνολογικές ειδήσεις

Η Ανατολή ενός νέου Τζιανλουίτζι Μπουφόν -> Ντοναρούμα… αντέδρασε σαν να είχε χάσει η Ιταλία!
Ο Ντοναρούμα… δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να αντιληφθεί το τι έχει καταφέρει, αποκρούοντας το πέναλτι του Σάκα! Επική αντίδραση του Ιταλού!

|

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του EURO 2020! Ο Ιταλός γκολκίπερ ήταν απίστευτος καθόλη την διάρκεια του τουρνουά και δίκαια κατακτά και αυτόν τον ατομικό τίτλο!

Ο 22χρονος ήταν καθοριστικός και στον τελικό και έφερε πίσω στη Ρώμη το τρόπαιο του EURO! Ο πρώην πλέον γκολκίπερ της Μίλαν έκανα την τελευταία και καθοριστική απόκρουση στην διαδικασία των πέναλτι λέγοντας «όχι» στον Σάκα και δίνοντας το τρόπαιο στην ομάδα του!Ντοναρούμα

Ωστόσο… όπως θα δείτε, ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε εκείνη την στιγμή να διανοηθεί το τι είχε καταφέρει! Μετά την επέμβαση στο πέναλτι του Σάκα, αντί να τρέξει και να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του… έμεινε στάσιμος και ανέκφραστος! Μια από τις πιο περίεργες αν μη τι άλλο αντιδράσεις που έχουμε δει!

Δείτε τον τρόπο με τον οποίον… ας το πούμε το πανηγύρισε ο Ντοναρούμα!

Free Oroposnline APP
Free Oroposnline APP
Εγκαθιστώντας την δωρεάν εφαρμογή μας Έχετε άμεση πρόσβαση και ενημέρωση με ένα Click για Ελλάδα & Eυρύτερη περιοχή ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ & Κάλαμο & Μαλακάσα & Ερέτρια Και για καιρικά φαινόμενα & Εκδηλώσεις & Ενημέρωση Δρομολογίων ΚΤΕΛ &Ferry