«Μπλόκο» και από τη Γερμανία στους Βρετανούς τουρίστες

«Μπλόκο» και από τη Γερμανία στους Βρετανούς τουρίστες
Τελευταία νέα

«Μπλόκο» και από τη Γερμανία στους Βρετανούς τουρίστες
Για να μπει φρένο στη μετάλλαξη Όμικρον
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 10:23 UPD:10:29
REUTERS/ANDREAS GEBERT

Σε μία προσπάθεια να αποτρέψει την ταχεία εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον η Γερμανία αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας και να κλείσει τα σύνορα στους Βρετανούς τουρίστες.

Όπως ανακοινώθηκε από τα μεσάνυχτα της Κυριακής από τη Βρετανία θα μπορούν να εισέρχονται μόνο Γερμανοί πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι της χώρας και τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους. Η είσοδος θα επιτρέπεται και για όσους είναι σε transit (αλλάζουν δηλαδή αεροπλάνο στη Γερμανία, αλλά έχουν τελικό προορισμό άλλη χώρα).

Oroposonline E Shop Προσφορές
Oroposonline E Shop Προσφορές
Eset Security + Kaspersky Total Security + Microsoft Office+Windows11Show More
Eset Security + Kaspersky Total Security + Microsoft Office+Windows11 Show Less

Όσοι εισέρχονται στη Γερμανία από τη Βρετανία θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό PCR test και θα υποχρεώνονται σε καραντίνα 14 ημερών, ανεξάρτητα από το εάν έχουν εμβολιαστεί ή όχι. Οι περιορισμοί, που ανακοινωθηκαν από το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, πιθανότατα θα παραμείνουν σε ισχύ τουλάχιστον έως τις 3 Ιανουαρίου.

Η Γαλλία επέβαλε αντίστοιχους περιορισμούς σε ταξιδιώτες από τη Βρετανία την περασμένη Παρασκευή.

Δωρεάν εφαρμογή Oroposonline
Δωρεάν εφαρμογή Oroposonline
Εγκαθιστώντας τη δωρεάν εφαρμογή μας. Έχετε άμεση πρόσβαση και ενημέρωση Δρομολογίων ΚΤΕΛ & Φέρυ Μποτ Ωρωπού Και για εκδηλώσεις και προσφορές στην ευρύτερη περιοχή Καλάμου - Ερέτριας- Ωρωπού
Εγκαθιστώντας τη δωρεάν εφαρμογή μας. Έχετε άμεση πρόσβαση και ενημέρωση Δρομολογίων ΚΤΕΛ & Φέρυ Μποτ Ωρωπού Και για εκδηλώσεις και προσφορές στην ευρύτερη περιοχή Καλάμου - Ερέτριας- Ωρωπού Show Less