Δωρεάν εφαρμογή Oroposonline
Δωρεάν εφαρμογή Oroposonline
Εγκαθιστώντας τη δωρεάν εφαρμογή μας. Έχετε άμεση πρόσβαση και ενημέρωση Δρομολογίων ΚΤΕΛ & Ferry Boat Ωρωπού & Εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή Καλάμου - Ερέτριας- Ωρωπού - σεβόμαστε το απόρρητό σας, δεν στέλνουμε ενοχλητικά μηνύματα
Εγκαθιστώντας τη δωρεάν εφαρμογή μας. Έχετε άμεση πρόσβαση και ενημέρωση Δρομολογίων ΚΤΕΛ & Ferry Boat Ωρωπού & Εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή Καλάμου - Ερέτριας- Ωρωπού - σεβόμαστε το απόρρητό σας, δεν στέλνουμε ενοχλητικά μηνύματα Show Less

Κλειστός είναι ο Ισθμός της Κορίνθου

Κλειστός είναι ο Ισθμός της Κορίνθου
Τελευταία νέα

Έκλεισε ο Ισθμός της Κορίνθου λόγω κατολίσθησης
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 12:12 UPD:14:03

Κλειστός είναι ο Ισθμός της Κορίνθου, όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, λόγω κατολίσθησης περίπου 1.000 κυβικών μέτρων.

Είναι η τέταρτη κατολίσθηση που σημειώνεται τον τελευταίο καιρό.

Με αφορμή την κατάπτωση του χωμάτινου όγκου στη θέση του Βιολογικού στο κανάλι του Ισθμού της Κορίνθου, η διοίκηση της εταιρείας »Διώρυγα Κορίνθου», εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση για το συμβάν.

Όπως γνωστοποιεί, οι εργασίες αποκατάστασης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης, 19 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2021, παρά την μέχρι τώρα άμεση επέμβαση και λήψη μέτρων που έχουν εφαρμοστεί για την ενίσχυση των συντελεστών ασφαλείας και ευστάθειας, σημειώθηκε στο πρανές Πελοποννήσου νέα κατάπτωση χωμάτινου όγκου στην θέση του Βιολογικού, λόγω γεωμηχανικών συνθηκών.

Οι εργασίες αποκατάστασης βάθους ξεκίνησαν άμεσα και θα εκτελούνται επί εικοσιτετραώρου βάσεως έως ότου απομακρυνθούν περί τα 1.000 κυβικά υλικού.

Οι εργασίες αποκατάστασης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν τις βραδινές ώρες της Τρίτης 19 Ιανουαρίου 2021, και η Διώρυγα Κορίνθου θα λειτουργήσει κανονικά εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27410 30880