Κέρδος από το διαδίκτυο!

Κέρδος από το διαδίκτυο!
New Post Κέρδος από το διαδίκτυο! Τεχνολογικές ειδήσεις

Ξέρατε ότι ακόμα και οι πιο μικρή επιχείρηση  έχει την δυνατότητα  να επωφεληθείτε από το Διαδίκτυο και της Έξυπνες  εφαρμογές και  να έχει κέρδη.

Τι είναι οι Ειδοποιήσεις Push Notification

Οι ειδοποιήσεις push είναι ένα κανάλι επικοινωνίας ενσωματωμένο σε κάθε κινητή συσκευή που πωλείται σήμερα. Οι ειδοποιήσεις push επιτρέπουν στις εφαρμογές να απευθύνονται σε χρήστες με σύντομα μηνύματα στα οποία ενδέχεται να ανταποκριθούν οι χρήστες. Τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις ειδοποιήσεις push: 1) Οι ειδοποιήσεις push είναι το πρώτο και συχνά σημαντικότερο κανάλι επικοινωνιών που χρησιμοποιούν οι εφαρμογές Facebook–Twitter 2) Σχεδόν κάθε μεγάλη και μικρή επιχείρηση χρησιμοποιεί ειδοποιήσεις ώθησης για συναλλαγές και επαναπροσέγγιση Π.Χ Ξενοδοχεία-Εστιατόρια- Μαγαζιά Λιανικής και πολλά αλλά 3) Η τεχνολογία ειδοποίησης Push εξελίσσεται ταχέως από ένα απλό σύστημα παράδοσης μηνυμάτων σε ένα πλούσιο και δραστικό μέσο Διαφήμισης που οι κάθε επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποίηση Σχετικά με το Push Οι χρήστες είναι δύσκολο να θυμηθούν τι εφαρμογές έχουν εγκατεστημένες στη συσκευή τους. Αποστέλλοντάς Push Notification τους βοηθάμε να θυμηθούνε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε , και με αυτόν τον τρόπο να μένουν καταγεγραμμένες στο νου. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας λαμβάνουν κατά μέσον όρο 63,5 ειδοποιήσεις την ημέρα, με τις περισσότερες ειδοποιήσεις να προέρχονται από εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων Facebook-Twitter  και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποίες ουσιαστικά χρησιμοποιούνε την τεχνολογία Push Notification . Οι ειδοποιήσεις Push είναι απλά ένας τρόπος ειδοποίησης των χρηστών για τις πληροφορίες που έχουν επιλέξει από τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες. Οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε πιθανή περίπτωση χρήσης και τύπο υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων άλλων μέσων επικοινωνίας όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το SMS και το VoIP Δυο βασικοί τύποι ειδοποιήσεων: ειδοποιήσεις συναλλαγών και συστήματος

1) Ειδοποιήσεις συναλλαγής

Οι ειδοποιήσεις συναλλαγής χρησιμοποιούνται για την ενημέρωση των χρηστών σχετικά με τα συμβάντα. Για παράδειγμα, η ειδοποίηση ενός χρήστη ότι ένα πακέτο έχει αποσταλεί ή ότι η πτήση του καθυστερεί.

2) Ειδοποιήσεις συστήματος

Οι ειδοποιήσεις συστήματος χρησιμοποιούνται για να ενημερώνουν τους χρήστες σχετικά με νέες δυνατότητες ή ευκαιρίες προϊόντος. Για παράδειγμα, ειδοποίηση ενός χρήστη για ένα νέο χαρακτηριστικό προϊόντος ή για μια έκπτωση διακοπών.

Ποιοι Πως Και γιατί

Μια σύντομη ενημέρωση για πιο λόγω θα έπρεπε να έχετε Push Notification

Μια εφαρμογή είναι πλέον απαραίτητη για μικρομεσαίες επιχείρησης. Οι εποχές αλλάξαν και ο τρόπος Ζωής και ρυθμοί είναι ταχύτατη ο πελάτης θέλει άμεση και γρήγορη ενημέρωση αλλιώς τον χάσατε Οι έξυπνες  εφαρμογές βελτιώνουν  την εξυπηρέτηση πελατών, ενισχύουνε της πωλήσεις και αυτόματα σας καθιστούν ανταγωνιστικό στην αγορά. Αξιοποιείστε το Push Notifications – για να προσεγγίσετε και να ενημερώνετε τους ήδη υπάρχων πελάτες και χρήστες σας με λεπτομέρειες για τυχών προσφορές – εκδηλώσεις και πολλά άλλα και ταυτόχρονος δημιουργήστε νέους. Θα αναρωτιέστε γιατί και για ποιο λόγω να έχετε μια δικιάς σας εφαρμογή και να μην χρησιμοποιείτε το Facebook ? 1) Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποσό γρήγορα χάνετε το Post Ανάρτηση Στην κεντρική σελίδα του  Facebook ?  Όχι στο δικό σας wall αλλά στο wall του Facebook 2)  Οι δυνατότητες  της δική σας εφαρμογής είναι εντελώς διαφορετικές και προσαρμόζουν την διαφήμιση και την ενημέρωση στα ετερικά σας συμφέροντα και μέτρα, σας δίνει επιλογές όπως να στείλετε στον χρήστη κατευθείαν στο διαφημιζόμενο προϊόν οι όπως προαναφέραμε την άμεση ενημέρωση αυτού 3)  Αναλογιστείτε ότι όταν στέλνετε την ενημέρωση το Λογότυπο σας αναδύεται και ο τελικός χριστής θυμάται την επιχείρηση σας ταυτόχρονα το λογότυπο είναι μέσα σε ένα κινητό από μόνοι τους αυτή οι παράγοντες αξίζουνε τα ελάχιστα έξοδα (Και εξάλλου έχετε ξοδέψει και επενδύσει στο λογότυπο πρέπει κάποια στιγμή να διαφημιστή ευρέως και να γίνει γνωστό. 4) Δείχνετε τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης σας 5) Εάν δεν είχε ενδιαφέρον δεν θα ασχολείτο ο κολοσσός Google   Και πολλοί άλλη λόγοι  Ποιοι πρέπει να έχουν εφαρμογή ? Ραδιοφωνικοί σταθμοί Εστιατόρια Καφετέριες- Μεσιτικά γραφεία -Ξενοδοχεία -Τοπικά Νέα και Έντυπα εφημερίδων Γενικά κάθε είδους επιχείρηση που έχει πελατειακές σχέσεις   Για Πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή   2112340010-6948460953

Ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό για όλες οι εξελίξεις από το oroposonline.gr/

Οι και από την εφαρμογή μας