Διαδικτυακή Πύλη Ανατολικής Αττικής Ωρωπού Ερέτριας Χαλκίδας Ευβοίας Τακτικές ενημερώσεις για Events σε Ωρωπό & Χαλκίδα & Δρομολόγια πλοίων και ΚΤΕΛ .Βρείτε τα δρομολόγια Κτελ Για Ωρωπός & Συκάμινου & Μαλακάσας & Δήλεσι Ακίνητα & Ενοικίαση & Πωλήσεις.Ενοικίασης καταλυμάτων, Βρείτε μεταχειρισμένα και καινούργια αυτοκίνητα στην ευρύτερη Περιοχή Ωρωπού και Κάλαμος & Μαλακάσας & Ερέτριας, Ενοικίαση Διαμερισμάτων , πώλησης κατσικιών και οικοπέδων

Δείτε πόσο εισόδημα χρειάζεται για να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη

Δείτε πόσο εισόδημα χρειάζεται για να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη και άλλες μεγάλες πόλεις
Δημοσιεύθηκε: 7 Μαΐου 2024 στις 4:04 μ.μ. ET
Από το 2019, τα ενοίκια στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί 1,5

Οι μισθοί δεν συμβαδίζουν με την απότομη αύξηση των ενοικίων στη Νέα Υόρκη, καθώς και σε ολόκληρη τη χώρα, λέει ο Zillow.
Τα ενοίκια στην πόλη της Νέας Υόρκης ήταν πάντα διαβόητα υψηλά, με πολλές νέες μεταμοσχεύσεις να διστάζουν με τις υψηλές τιμές που πληρώνουν οι άνθρωποι για μικροσκοπικούς χώρους.

Αλλά μια νέα έκθεση από τη Zillow αποκαλύπτει ακριβώς πόσα χρήματα θα έπρεπε να κάνει κάποιος σε ετήσιο εισόδημα για να πληρώσει άνετα για το υπέρογκο κόστος στέγασης στο Big Apple.

Για να αντέξει κανείς ένα τυπικό διαμέρισμα στην πόλη, θα πρέπει να έχει ετήσιο εισόδημα τουλάχιστον 144.000 δολαρίων, σύμφωνα με μια νέα ανάλυση από την Zillow που παρασχέθηκε στο MarketWatch.

Ο υπολογισμός προϋποθέτει ότι ένα άτομο δεν θα ξόδευε περισσότερο από το 30% του ακαθάριστου εισοδήματός του για ενοίκια. Στην πόλη της Νέας Υόρκης, το διάμεσο ζητούμενο ενοίκιο ήταν 3.600 $ το μήνα από τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία των StreetEasy και Zillow.

Αυτό είναι πολύ περισσότερο από αυτό που μπορεί να αντέξει ένας τυπικός Νεοϋορκέζος. Το μεσαίο εισόδημα στην πόλη ήταν 127.100 $ το 2023 για μια οικογένεια τριών ατόμων, σύμφωνα με την πόλη.

Είναι επίσης πολύ περισσότερο από το εισόδημα των 79.320 δολαρίων που απαιτούνται για να αντέξετε οικονομικά το εθνικό μεσαίο ενοίκιο.

Το εξαψήφιο εισόδημα που απαιτείται για τους ενοικιαστές της Νέας Υόρκης δεν είναι επίσης κάτι που οι νέοι απόφοιτοι κολεγίων στους περισσότερους τομείς μπορούν να περιμένουν να καλύψουν. Πολλοί πρόσφατοι απόφοιτοι κολεγίου μοιράζονται συνήθως ένα διαμέρισμα με συγκάτοικοι, επειδή ο μέσος μισθός τους είναι περίπου μόλις $68.500, σύμφωνα με το ZipRecruiter.

Οι μισθοί δεν συμβαδίζουν με τις τιμές των ενοικίων στη Νέα Υόρκη, ούτε σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με τον Zillow. Το 2022, ο αριθμός των ενοικιαστών στην Αμερική που ξόδευαν περισσότερο από το 30% των εισοδημάτων τους σε ενοίκια και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας έφτασε στο υψηλό ρεκόρ των 22,4 εκατομμυρίων.

Από το 2019, τα ενοίκια στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί 1,5 φορές πιο γρήγορα από τους μισθούς, ανέφερε η εταιρεία. Στη Νέα Υόρκη, τα ενοίκια αυξήθηκαν επτά φορές πιο γρήγορα από τα εισοδήματα πέρυσι.

«Παρά την ισχυρή αγορά εργασίας στην πόλη και κατά κάποιο τρόπο εξαιτίας της, το χάσμα μεταξύ του τι μπορεί να αντέξει οικονομικά ένας τυπικός ενοικιαστής και της τιμής των ενοικίων στην αγορά αυξάνεται», δήλωσε ο Kenny Lee, ανώτερος οικονομολόγος στο StreetEasy. δήλωση.

Οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ ενοικίων και μισθών ήταν στη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, το Σινσινάτι, το Μπάφαλο και το Σικάγο.

Αυτές είναι οι πέντε κορυφαίες περιοχές στις ΗΠΑ όπου το χάσμα μεταξύ ενοικίων και μισθών είναι το μεγαλύτερο:

Μάρτιος 2024 απαραίτητο ετήσιο εισόδημα για να αντέξετε οικονομικά την πληρωμή του ενοικίου
NYC $3.600 $144.000
Βοστώνη 3.079 $ 123.160 $
Σινσινάτι 1.499 $ 59.960 $
Buffalo $1.305 $52.200
Σικάγο 2.038 $ 81.520 $
1.983 $ 79.320 $ ΗΠΑ

Share its care

περισσότερες αναρτήσεις

NORAD intercepts Russian, Chinese jets

ASSOCIATED PRESS NORAD intercepts Russian, Chinese jets By Associated Press Published: July 25, 2024 at 5:55 a.m. ET Listen (2 min) This file handout photo taken and released

Φωτιές τώρα 30 ιουνίου NASA Data

Στις 30 Ιουνίου 2024, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της χώρας. Η κατάσταση είναι κρίσιμη καθώς οι φωτιές εξαπλώνονται γρήγορα

επικοινωνία

είμαστε εδώ