Έξι ελέφαντες πέθαναν στην προσπάθειά τους να σώσει ο ένας τον άλλο

Έξι ελέφαντες πέθαναν στην προσπάθειά τους να σώσει ο ένας τον άλλο
New Post

Έξι ελέφαντες βρήκαν τραγικό θάνατο, στην προσπάθειά τους να σώσουν ο ένας τον άλλον σε διαβόητο καταρράκτη της Ταϊλάνδης. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους όλα άρχισαν όταν ένα ελεφαντάκι γλίστρησε και έπεσε στον καταρράκτη στο Εθνικό Πάρκο Khao Yai. 

Ο καταρράκτης φέρει την ονομασία Haew Narok (H Πτώση της Κόλασης) και είναι γνωστός για παρόμοια τραγικά περιστατικά. Οι αξιωματούχοι εκλήθησαν στο σημείο, όταν ειδοποιήθηκαν πως δύο ελέφαντες κινδύνευαν να πέσουν στον καταρράκτη. Κατάφεραν να τους σώσουν. 

Τρεις ώρες αργότερα, όμως, εντόπισαν νεκρό ένα ελεφαντάκι τριών ετών. Κοντά του βρέθηκαν λίγο αργότερα ακόμη πέντε νεκροί ελέφαντες. 

Απο την αγέλη επεβίωσαν τελικά μόνο δύο ελέφαντες, οι οποίοι σύμφωνα με τους ειδικούς θα δυσκολευθούν να επιβιώσουν, έχοντας χάσει ουσιαστικά την οικογένειά τους. 

Περίπου 7.000 ασιατικοί ελέφαντες παραμένουν στην Ταϋλάνδη, με περισσότερους από τους μισούς να ζουν σε συνθήκες αιχμαλωσίας. 

Εγκαθιστώντας την Εφαρμογή oroposonline ενημερώνεστε για Έκτακτα Καιρικά φαινόμενα στη ευρύτερη περιοχή & αλλαγές δρομολογίων τον Ferry Boat Ωρωπού & Αναπολεί περασμένα γεγονότα με την ταυτότητά της Ημέρας & Ενημερώνει για Cool Νέα Events & Tech News