Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ύποπτος από τις ασαφείς απαντήσεις ο σύζυγος της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ύποπτος από τις ασαφείς απαντήσεις ο σύζυγος της Καρολάιν
Τελευταία νέα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ύποπτος από τις ασαφείς απαντήσεις ο σύζυγος της Καρολάιν
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 19:10 UPD:20:46

Στο πιο κρίσιμο σημείο φαίνεται πως βρίσκεται η λύση της υπόθεσης της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο σύζυγος της, στην μαραθώνια (σ.σ.: έχει ξεκινήσει από τις 13:00) κατάθεση του στους άντρες των ανθρωποκτονιών, φαίνεται πως δεν έχει δώσει σαφείς και πειστικές απαντήσεις για τα πως και τα γιατί και πλέον θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 32χρονος θεωρείται πλέον ύποπτος καθώς από τα νέα ψηφιακά ευρήματα προκύπτουν αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση.

Τα στοιχεία που οδήγησαν εκ νέου τον πιλότο στην ΓΑΔΑ είναι το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας και το κινητό τηλέφωνο του καθώς από τα τρία αυτά αντικείμενα προέκυψαν θέματα που χρειάζονται επιπλέον διευκρινίσεις.

Πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν τις 2-3 τελευταίες μέρες με βάση κάποιες τεχνικές αναλύσεις των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών. Από τη μνήμη του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η 20χρονη και κατέγραφε τους παλμούς της καρδιάς της προκύπτει μια ανακολουθία σχετικά με την ώρα του θανάτου της 20χρονης που είχε δηλωθεί από τον σύζυγό της.

Επίσης, στο εσωτερικό της μεζονέτας υπήρχε μία κάμερα ασφαλείας από την οποία -με βάση τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι πρότινος- οι ληστές κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης έτσι ώστε οτιδήποτε είχε καταγράψει να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έκαναν τεχνική ανάλυση στην κάμερα και προέκυψε ότι η κάρτα μνήμης έχει πιθανότατα αφαιρεθεί σε χρόνο πριν το διάστημα της ληστείας που είχε αναφέρε

Free Oroposnline APP
Free Oroposnline APP
Εγκαθιστώντας την δωρεάν εφαρμογή μας Έχετε άμεση πρόσβαση και ενημέρωση με ένα Click για Ελλάδα & Eυρύτερη περιοχή ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ & Κάλαμο & Μαλακάσα & Ερέτρια Και για καιρικά φαινόμενα & Εκδηλώσεις & Ενημέρωση Δρομολογίων ΚΤΕΛ &Ferry